keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Mitä on Second Life? Luento 4 foorumilla

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Oppimisen uusi suunta -luentosarjan kevätkauden viimeinen luento torstaina 12.2.2009 klo 17:30-19:00, aiheena "Second Life -virtuaalimaailma"
(ks. luennon kuvaus viestin lopusta)


Maksutonta yleisluentoa voi seurata etäyhteydellä tietokoneella ja myös perinteisesti paikan päällä työväenopiston tiloissa.

Seuraa luentoa etäyhteydellä tietokoneella:
Varaa käyttöösi kuulokkeet ja hieman aikaa, jotta pääset kunnolla tutustumaan uuteen tekniikkaan.
Seuraa luentoa perinteisesti työväenopiston tiloissa:
  • Avoin oppimiskeskus Ainossa, Helsinginkatu 24 (n. 20 paikkaa)
  • Työväenopiston kirjastossa, Helsinginkatu 24 (n. 20 paikkaa)
Mikä ja millainen on kolmiulotteinen Second Life -virtuaalimaailma, jota käytetään jo sadoissa oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa? Uuden EduFinland.fi -palvelun kautta myös suomalaiset korkeakoulut ja muut oppilaitokset ovat suuntautumassa uusille oppimisen poluille. Second Life tekee oppimisesta elämyksellistä sekä madalloittaa kynnystä osallistua ja verkostoitua. Sen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään opetukseen ja oppimiseen, vaan viihde ja liiketoiminta ovat myös osa Second Lifea, jonka käyttäjämäärä on kasvanut melko lyhyessä ajassa useisiin miljooniin. Second Life on yksi monista uusista vuorovaikutteisista sosiaalisen median palveluista.

1 kommentti:

  1. Hei Juhana. Hieno juttu tämä Oppimisen uusi suunta luentosarjan tämän kevään viimeinen luento. Se ajoittuu juuri sopivasti aamupäivän Somedi koulutuksen aiheeseen Second Life. Elikkä se mitä aamupäivällä opitaan, saa hyvää jatkoa ja kertausta vielä iltapäivällä.

    VastaaPoista