tiistai 21. huhtikuuta 2009

ITK'09-konferenssi Second Lifessa

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Tiedoksi mahdollisuus seurata torstaina 23.4.2009 Suomen suurimman opetusteknologiakonferenssin antia Second Lifen kautta. Osa Somedi-hankkeen toimijoista on paikan päällä konferenssissa Hämeenlinnassa sekä myös Second Lifessa yhtäaikaa ja voit tavata myös heitä yhdessä Sometu-verkoston toimijoiden kanssa.

Tarkemmat ajankohdat ja sisällöt voi katsoa konferenssin nettisivuilta (Foorumi 5).
****************
Lainaus "Sosiaalinen media oppimisen tukena" -verkoston tiedotteesta:
Sometulaiset ovat vahvasti esillä ITK'09 tapahtumassa. Sosiaalisenmedian esityksiä voi seurata torstaina paikanpäällä Hämeenlinnan Aulangolla, mutta myös etänä Second Lifen kautta. Torstain esitykset ovat nähtävissä myös Edufinland III:n auditoriossa (http://slurl.com/secondlife/EduFinland%20III/14/227/21) reaaliaikaisesti. Sometulaisia on tavattavissa koko tapahtuman ajan myös Edufinland III:n toimistossa
(http://slurl.com/secondlife/EduFinland%20III/66/214/25), jossa on tarjolla nakkisämpylöitä ja mukaansa saa myös Sometu-tunnuksin varustetun rantapallon.

*Pilotti*
Sometulaisten yksi tavoite on oppia ja ottaa käyttöön uutta tekniikkaa sekä hyödyntää sitä innovatiivisesti oppimisen tukena. ITK'09 konferenssin aikana kaikilla messuvierailla on tilaisuus tutustua myös Second Lifeen ilman aiempaa osaamista, sillä Sometu-verkosto toivottaa kaikki messukävijät tervetulleiksi heti sisääntulon luona olevalla eOppimiskeskuksen standilla. Rohkeasti koneelle kokeilemaan, sillä avatar on teitä vastassa ja neuvoo eteenpäin!
Tällä kertaa kokeilemme Skypen viemistä SL:n siten, että messuvieras pääsee keskustelemaan Second Lifessa olevan avattaren kanssa, ja voi heti tapahtumaan tullessaan varata ajan Sometulaisten infosta, ja tulla tutustumaan juuri siihen sosiaalisen median tekniikkaan ja sovelluksiin, joista haluaa lisätietoja ja käytönopastusta. Myös Second Lifeen voi tutustua lisää Sometun omassa infopisteessä, Sometu-nakkarilla, joka löytyy alakerran avoimet torit osastolta.
Mukana pilotoinnissa: EduFinland, Suomen eOppimiskeskus ry, Otavan Opisto, Helsingin yliopisto ja Opintokeskus Kansalaisfoorumi SKAF ry


Käy Sosiaalinen media oppimisen tukena: http://sometu.ning.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti