keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Somedi 2.0 -jatkohanke käynnistyy syksyllä

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Opetushallitus on myöntänyt 18 500 euroa erityisavustusta työväenopiston Sosiaalinen media ja ikäihmiset -jatkohankkeeseen (Somedi 2.0).

Somedi 2.0 -hankkeessa tuodaan ikäihmisten ulottuville mm. eri aihepiirien luentoja käyttäen apuna erilaisia sosiaalisen median välineitä, kuten Second Life -virtuaalimaailmaa, Skype-nettipuheluita ja Adobe Connect Pro -videoneuvottelua. Osaa luennoista voi seurata internetin kautta myös kotikoneella.

Verkostokumppaneina hankkeessa ovat mukana Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, Sastamalan opisto, Vantaan aikuisopisto ja Kaukametsän opisto Kajaanista sekä Sofia-opisto Espanjan Aurinkorannikolta.

1 kommentti:

  1. Hei.
    Hieno asia, että Somedi-hanke on saanut jatkoa. Kohta taas opiskelut alkavat ja vert.ohjaajatkin pääsevät jatkamaan Somedin opiskelujaan. Kun olen kertonut vertaisojattaville Somedi-hankkeesta sen minkä kevätlukukaudella opin, kiinnostus on ollut suuri saada tietää siitä ja sen käyttötarkoituksesta lisää. Siihen liittyen mm. Facebook ja Youtube jne.

    VastaaPoista