maanantai 24. elokuuta 2009

Opistolle virtuaalinen sivutoimipiste

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Helsingin työväenopisto rakentaa tiloja kolmiulotteiseen Second Life -virtuaalimaailmaan. Tilat ovat aluksi ennenkaikkea Somedi 2.0 -hankkeessa mukana olevien verkostokumppanien käytössä. Virtuaaliopisto toimii kuitenkin "avoimet ovet" -periaatteella, joten siellä voi käydä kuka vain, jolla on käytössä maksuton Second Life -ohjelma ja oma avatar (virtuaalihahmo).

Jo syksyn 2009 aikana opiston virtuaalitiloissa voi mm. seurata etäluentoja, tutustua kuvataide- ja kirjallisuusnäyttelyihin sekä osallistua konsertteihin. Tulevista tapahtumista kerrotaan tarkemmin tällä palstalla hankkeen tiedotusblogissa. Omat ideasi voit kertoa vaikkapa kommentoimalla tätä viestiä.

Alue löytyy Second Lifesta EduFinland III -oppimissaarelta. Sinne voi siirtyä linkistä http://tinyurl.com/somedi-slurl. Alueella on mm. rantapuutarha uimalaitureineen sekä paviljonki, jossa on mm. auditorio, näyttelytiloja, Somedi-hankkeen toimisto. Paviljongin terassilla voi nautiskella suihkulähteen äärellä virtuaalisen kantiinin herkuista, mm. herkullista mustikkapiirakkaa on tarjolla.

Tervetuloa tutustumaan!> Teleport-linkki Somedi 2.0 -alueelle Seocond Lifessa

1 kommentti:

  1. Hei. Opiston tilat ovat todella hienoja ja Yolanda on tehnyt upeita rakennelmia. Kannattaa käydä tutustumassa.

    VastaaPoista