keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sosiaalisen median kurssi vertaisohjaajille

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Helsingin työväenopisto järjestää vapaaehtoisille tietotekniikan vertaisohjaajille sosiaalisen median kurssin. Koulutus pidetään Somedi 2.0 -hankkeen puitteissa. Osa kurssilaisista on mukana etäyhteydellä.

Kouluttajat & osallistujat
Yhteistyökumppanina Somedi 2.0 - sosiaalinen media ja ikäihmiset -hankkeessamme toimii Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, josta tulee Somedi-kurssin yksi kouluttaja, erikoissuunnittelija Esko Kuittinen. Hän vastaa myös hankkeen arvioinnista.

Kurssin yhteyshenkilönä ja kouluttajana toimii IT-suunnittelija Juhana Mykrä. Kirjastonhoitaja Marjatta Hirvijärvi-Saari on mukana opiskelijan ja tuutorin rooleissa. Lisäksi Sastamalan Opiston kielten suunnittelijaopettaja Tuija Hyvönen on mukana kurssilla apukouluttajana.

Osallistujia kurssilla on 14, joista 10 Helsingissä ja 4 Sastamalassa. Kaikki kurssilaiset ovat mukana vertaisohjaustoiminnassa.

Aikataulu & alustava sisältö torstaisin 9:30 - 12:00
04.03. Kurssin aloitus & blogit
11.03. Skype
18.03. Facebook
25.03. YouTube
01.04. Pääsiäistauko
08.04. Second Life
15.04. Kurssin lopetus

Koulutuksen verkkoympäristö
Kurssikokemuksia, ahaa-elämyksiä ja sisältömateriaaleja kootaan blogitekniikalla toteutettavaan suljettuun, vain kurssilaisille tarkoitettuun sivustoon. Lisäksi tutustutaan Sastamalan Opiston lanseeraamaan vertaisohjausblogiin. Etäyhteydellä osallistujia varten käytössä on Adobe Connect Pro -videoneuvottelujärjestelmä sekä Skype ja Mikogo.

1 kommentti:

  1. ezTalks is the world's leading online video conferencing provider that enables you to connect with people anywhere and anytime. Integrated with HD video conferencing, audio conferencing, screen sharing, content sharing, remote control and other powerful features, it can be widely applied to all industries
    alternative skype client
    group video calling app
    teamviewer alternatives

    VastaaPoista