keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sosiaalisen median kurssi vertaisohjaajille

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Helsingin työväenopisto järjestää vapaaehtoisille tietotekniikan vertaisohjaajille sosiaalisen median kurssin. Koulutus pidetään Somedi 2.0 -hankkeen puitteissa. Osa kurssilaisista on mukana etäyhteydellä.

Kouluttajat & osallistujat
Yhteistyökumppanina Somedi 2.0 - sosiaalinen media ja ikäihmiset -hankkeessamme toimii Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia, josta tulee Somedi-kurssin yksi kouluttaja, erikoissuunnittelija Esko Kuittinen. Hän vastaa myös hankkeen arvioinnista.

Kurssin yhteyshenkilönä ja kouluttajana toimii IT-suunnittelija Juhana Mykrä. Kirjastonhoitaja Marjatta Hirvijärvi-Saari on mukana opiskelijan ja tuutorin rooleissa. Lisäksi Sastamalan Opiston kielten suunnittelijaopettaja Tuija Hyvönen on mukana kurssilla apukouluttajana.

Osallistujia kurssilla on 14, joista 10 Helsingissä ja 4 Sastamalassa. Kaikki kurssilaiset ovat mukana vertaisohjaustoiminnassa.

Aikataulu & alustava sisältö torstaisin 9:30 - 12:00
04.03. Kurssin aloitus & blogit
11.03. Skype
18.03. Facebook
25.03. YouTube
01.04. Pääsiäistauko
08.04. Second Life
15.04. Kurssin lopetus

Koulutuksen verkkoympäristö
Kurssikokemuksia, ahaa-elämyksiä ja sisältömateriaaleja kootaan blogitekniikalla toteutettavaan suljettuun, vain kurssilaisille tarkoitettuun sivustoon. Lisäksi tutustutaan Sastamalan Opiston lanseeraamaan vertaisohjausblogiin. Etäyhteydellä osallistujia varten käytössä on Adobe Connect Pro -videoneuvottelujärjestelmä sekä Skype ja Mikogo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti