tiistai 20. huhtikuuta 2010

Somedi-foorumi ITK2010-konferenssissa

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Hämeenlinnan Aulangolla järjestetään 21.-23.4.2010 Interaktiivinen Teknologia Koulutuksessa -konferenssi, jolla on jo pitkät perinteet: ITK2010 on jo 20. perättäinen tapahtuma, joka kokoaa 1500 opettajaa, suunnittelijaa, rehtoria ja muuta alan toimijaa yhteen.

Konferenssiohjelma on tänäkin vuonna erittäin runsas. Tarjolla myös paljon sosiaalimediateemaan kytkeytyviä foorumiesityksiä. Tuokiovideopaloja löytyy esim. osoitteesta [http://bambuser.com/channel/villevenalainen]. Lisätietoja etäyhteyksistä tullee Sometu-verkoston ITK-blogiin [http://itk10.blogspot.com].


Somedi-hankkeen foorumiesitys pidetään torstaina 22.4. klo 14:45 - 15:15 esityssalissa 13. Esityksen otsikko on "Sosiaalimedioita ja vertaisohjausta ikäihmisille – Somedi-hanke". Esityksen tiivistelmätekstiin voi tutustua etukäteen ITK-konferenssin seminaarisivuilta.

Foorumiesitystä voi teknisistä rajoitteista riippuen seurata myös Helsingin työväenopiston virtuaaliosaston auditoriossa Second Lifessa EduFinland III-oppimissaarella [http://tinyurl.com/somedi-slurl], jonne saapuvat avatarit voivat käydä taustalla reaaliaikaista chat-keskustelua, jakaa ajatuksia ja kommentoida. Presentaatioaineiston voi selata läpi alla olevasta upotetusta Scrib.com -dokumentista.

Foorumiesityksessä puhuvat IT-suunnittelija Juhana Mykrä, kirjastonhoitaja Marjatta Hirvijärvi-Saari ja vertaisohjaaja Heikki Ylenius Helsingin työväenopistosta sekä suunnittelijaopettaja Tuija Hyvönen Sastamalan Opistosta.
Somedi ITK2010 Esitys Sosiaalista mediaa ja vertaisohjausta ikaihmisille 100422 ver4

1 kommentti:

  1. Well done Somedi! Viesti voimallisesta panoksesta ITK:ssa kiiri myös tänne Aussilaan! :)

    VastaaPoista