lauantai 20. marraskuuta 2010

Valtakunnalliset virtuaaliopetuksen päivät 2010

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Opetushallituksen järjestämät Valtakunnalliset virtuaaliopetuksen päivät pidettiin jokavuotiseen tapaan Helsingissä, tällä kertaa Messukeskuksessa 8.-9.12.2010. VVOP2010-blogissa kannustetaan kansalaisia kommentoimaan hieman ehkä provosoiviakin keskustelunavauksia blogipostauksina.

Esim. perusopetukseen liittyen todetaan "Suomen koulujen tipahtaneen 2010-luvun jälkimmäisellä puoliskolla tietotekniikan opetuskäytön määrässä (entäpä laadussa?) kärkijoukosta kauas kärjen taakse, jopa niin kauas, että se on alkanut herättää huomiota myös ulkomailla".

Helsingin työväenopiston Somedi-hanke kutsuttiin mukaan virtuaaliopetuksen päiville hanketorille sekä väläyspuheenvuoroon otsikolla “Somedi – Sosiaalinen media ja ikäihmisten oppiminen”. Paikan päällä messukeskuksen estraadilla oli IT-suunnittelija Juhana Mykrä ja tallenteen kautta kirjastonhoitaja Marjatta Hirvijärvi-Saari.

Puheenvuoro (n. 20 min) välitettiin Adobe Connect Pro etäyhteydellä, joten sitä oli mahdollista seurata nettiselaimella. Katso ACP-videotaltiointi oheisesta linkistä.

> Somedi-esityksen videotaltiointi (ACP-video, 19 min)
> Lisätietoja ohjelmasta | Seminaarin blogi
> Seminaarin materiaalit
> Twitter-hastag: #vvop10

Somedi Vvop2010 Esitys Sosiaalinenmediajaikaihmistenoppiminen 101208 Min

3 kommenttia:

 1. Hienoa; esitys näkyy olevan keskiviikkona 14:n jälkeen

  VastaaPoista
 2. Hyvä, ehdin Itäkeskuksesta kotiin kyllä 14:40 mennessä.
  Heikki

  VastaaPoista
 3. VVOP2010-blogiin johtava linkki oli väärä. Olen sen nyt korjannut blogipostaukseen. Oikea osoite on http://vvop2010.wordpress.com/

  VastaaPoista