tiistai 9. joulukuuta 2008

Somedi-hankkeen virtuaaliesittely ja joulujuhla

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

> Hanke-esittelyn presentaatioaineisto (PDF-tiedosto 2400 kt)

Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan esityksemme Somedi-hankkeesta Second Lifeen EduFinlandin saarelle Helsingin yliopiston miniauditorioon perjantaina 12.12.2008 klo 13:30.

Hanke-esittely toteutetaan etäyhteydellä. Mukana yleisössä on mm. Helsingin työväenopiston vertaisohjaajia ja yliopiston verkkotuutoreita. Esityksen aikana voi chättäillä ja sen lopussa on mahdollisuus kysyä ja kommentoida myös ääneen.

Alla suora linkki Helsingin yliopiston alueelle EduFinlandin saarella. Linkin kautta avautuu nettisivu, jossa on oranssi "Teleport now" -painike, josta napsauttamalla pääset Second Lifessa oikeaan paikkaan. http://slurl.com/secondlife/EduFinland/100/214/25

Tervetuloa myös EduFinlandin avoimeen joulujuhlaan!
Somedi-hankkeen esittelyn jälkeen voit halutessasi osallistua EduFinlandilla toimivien avattarien yhteiseen avoimeen joulujuhlaan pe 12.12.2008 klo 14 alkaen. Osallistujat saavat halutessaan virtuaalisen tonttulakin!

Terveisin,
Juhana Mykrä
Marjatta Hirvijärvi-Saari

1 kommentti:

  1. Hei. Perjantaina 12.12 H:gin työväenopisto/Somedi-Sosiaalinen media ja ikäihmiset oli tervetullut tietoisku Somedi hankkeesta ja ilahduttavaa, että avattaria oli paljon kuulemassa muualtakin esim. HY:n organisaatiosta.
    Joulujuhlissa luistinradalla oli kova vilske ja hyvät tanssit, musa oli hyvää, silloin kun se kuuluui.
    Tarvitaan lisää näitä tapaamisia ja "bileitä".

    VastaaPoista