sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Tapahtuu Second Lifessa, viikko 20/2009

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Viikolla 20 järjestetään kaksi mielenkiintoista tilaisuutta Second Lifessa.

Viikon aloittaa maanantaina 11.5.2009 klo 20 kansanedustaja Jyrki J. Kasvin virtuaalivaalitilaisuus teemalla "Vapaus vai kontrolli virtuaalimaailmassa". Julkinen tilaisuus pidetään EduFinland I:n keskustelukehässä.

Edustaja Kasvi puhuu Second Life -virtuaalimaailmassa pidettävässä tilaisuudessa siitä, miksi virtuaalimaailmojen vapaus koetaan uhkana. Tilaisuuden osallistujilla on mahdollisuus esittää Kasville kysymyksiä ja tilaisuuden jälkeen hän voi antaa tiedotusvälineille haastatteluja Second Lifessa. Lisätietoja Jyrki J. kasvin blogissa.

Torstaina 14.5.2009 klo 14 järjestetään keskustelutilaisuus EduFinland III:n isossa auditoriossa ja sen jälkeen opastettu kiertokäynti valikoituihin kohteisiin Second Lifessa.

Edufinlandin järjestämässä keskustelutilaisuudessa voi kysyä ja saada vastauksia ajankohtaisista asioista sekä kuulla suomalaisten oppilaitosten virtuaalisaariston toimijoiden ideoita ja toiveita.

Opastettu kierros Second Lifessa alkaa heti lyhyen keskustelutilaisuuden päätteeksi ja kestää noin 1,5 tuntia. Lähtö EduFinland III:n auditoriolta. Kaikki ovat tervetulleita. Lisätietoja EduFinland.fi:n blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti