torstai 12. marraskuuta 2009

Sosiaalimedialuento etäyhteydellä 12.11.2009

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Mitä ovat sosiaalinen media ja web 2.0?
Maksuton yleisluento 12.11.2009 to 17.30-19, luennoitsijana Juhana Mykrä
Osallistujia 20+20+15+15 (Aino+Kirjasto+ACP+SL)


Mitä ovat web 2.0, wikit, blogit, Facebook ja virtuaalimaailmat? Miksi sosiaalisesta mediasta puhutaan ja mitä se sisältää? Luennolla tarkastellaan eri näkökulmista sosiaalista mediaa. Siihen kuuluvat monet uudet internetin palvelut ja työkalut, joita voi käyttää maksutta sisällön tuottamiseen, tiedon jakamiseen ja vuorovaikutukseen. Tule tutustumaan ja kuulemaan, mitä uusia mahdollisuuksia se voisi tarjota sinulle.

Luento kuuluu osana Opetushallituksen tukemaan Somedi 2.0 -hankkeeseen, jossa kokeillaan sosiaalisen median välineitä luentojen välittämiseen.

Luennolle voi osallistua Helsingin työväenopiston kirjaston ja Ainon lisäksi etäyhteydellä hankkeen verkostokumppaneiden tiloissa eri puolilla Suomea. Luentoa voi seurata myös omalla koneella netissä joko osoitteessa http://connect.edu.hel.fi/somedi (kirjaudu vieraana haluamallasi nimimerkillä) tai http://tinyurl.com/somedi-slurl (edellyttää Second Life -ohjelmaa).
 • Luentopalaute, kommentit, ideat, toiveet:
  > Täytä sähköinen arviointilomake
 • Luennon presentaatioaineisto:
  > Lataa tiedosto (PDF, 1950 kt)
 • Luennon taltiointi (ACP Flash)
  Ennakkotiedoista poiketen taltiointia ei valitettavasti ole saatavilla

2 kommenttia:

 1. Hieno asia tämä luento. Tulen seuraamaan sitä Second Life kautta ja kokeilen myös etäyhteydellä, kun olen tiedonhaluinen siitä, että toimiiko läppärini myös etäyhteydellä. Eilen ainakin pystyin kirjautumaan etäyhteyteen sisään. Luentopalautteen annan sitten, kun olen kuullut ja nähnyt luennon.

  VastaaPoista
 2. Hienoa. Luento oli mielenkiintoinen ja avartava. Hienosti ja järjestelmällisesti toteutettu.

  VastaaPoista