lauantai 11. lokakuuta 2008

Tapahtumakalenteri

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Uusin lisä tässä blogissa on sivupalkista löytyvä tapahtumakalenteri liittyen vuorovaikutteisen ja sosiaalisen median nettipalveluihin. Tapahtumakalenterista löytyy yhdellä silmäyksellä tuoreimmat ja tulevat Helsingin työväenopiston kaikille asiakkailleen tarjoamat kurssit, luennot ja tietoiskut sekä muiden tahojen järjestämät seminaarit ja konferenssit, joihin hanketyöryhmä osallistuu. Tulevia ja menneitä tapahtumia voi myös selata. Lisäykset ja muutokset päivittyvät kalenteriin automaattisesti.

Helsingin työväenopistossa järjestetään syksyn aikana toistakymmentä teemaan liittyvää kurssia, joista osa on tarkoitettu erikseen seniorikansalaisille. Lisäksi on tarjolla kaikille avoimia ja maksuttomia tietoiskuja ja yleisluentoja.

2 kommenttia:

  1. Moikka, jos haluaa, että kalenteri pysyy aina blogissa ylimpänä, sen aikaleimaa voi muuttaa editorissa. Google-kalenterissa voi myös säätää sivupalkkiin sopivan kapean kalenterin kuten esim. tässä jo kuolleessa blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anne hyvästä vinkistä! Liitin nyt kalenterin tapahtumaluettelonäkymän tuohon blogin sivupalkkiin, jossa näkyy lähiaikojen tapahtumat yhdellä silmäyksellä ja sieltä voi selata myös tulevia tapahtumia. Kätevästi päivittyvät myös lisäykset ja muutokset tänne.

    VastaaPoista