tiistai 11. marraskuuta 2008

Yleisluentoja voi seurata myös virtuaalimaailmassa

Helsingin työväenopisto / Somedi - Sosiaalinen media ja ikäihmiset

Torstaina 13.11. käynnistyy maksuton yleisluentosarja, joka liittyy työväenopiston sosiaalisen median hankkeeseen (Somedi), mikä on nostettu työväenopiston nettisivujen pääuutiseksi osoitteessa http://www.hel.fi/tyovaenopisto. Kolme luentoa siis torstaisin 13. - 27.11.2008 klo 16:50 - 18:20 Helsinki-salissa Opistotalon 4. krs., Helsinginkatu 26 (Kallio).

Helsinki-salissa on kaupungin avoin langaton internet, Stadinetti, johon voi oman tietokoneen yhdistää langattomien verkkojen luettelosta. Kun avaa nettiselaimen, kysytään Helmet-kirjastokortin numeroa ja nelinumeroista PIN-koodia.

Luennoille voi siis tuoda oman kannettavan tietokoneen, jos haluaa tarkastella aiheen mukaisia nettisivuja tai seurata tapahtumia Second Lifen kautta. Läppärin akku kannattaa ladata täyteen; pistorasioita ei välttämättä ole lähettyvillä.

Näitä yleisluentoja voi seurata toki myös esim. kotoa käsin, jos asentaa koneelle Second Life -ohjelman ja rekisteröityy käyttäjäksi: http://join.secondlife.com/. Luentoja voi seurata etänä Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskuksen auditoriossa EduFinland.fi:n virtuaalisaarella, jonne pääsee teleporttautumaan osoitteesta http://slurl.com/secondlife/EduFinland/100/214/25

> Lataa yleisluentosarjan esite (PDF-tiedosto 280 kt)

1 kommentti:

  1. Hei. Oli todella upeata katsella 13.11.08 luentoa fyysisesti paikan päällä Opistotalon Helsinki-salissa ja todeta, että Second Life toimi todella hyvin. Secon Life:ssa olleet avattaret pystyivät seuraamaan luentoa reaaliajassa, sekä kommentoimaan ja esittämään kysymyksiä. Hienoa!

    VastaaPoista